Det sker:

Skydning for alle hver mandag kl. 18:00

Skydning for seniorer hver torsdag kl. 19:00.

Opstart pistolskydning torsdag 26/10 kl. 20:00

Nyheder:

• Find os på facebook

• Betaling med Mobilepay er nu muligt

Våbenregler

Tilladelse til anskaffelse af våben kan kun søges af aktive skytter, hvilket vil sige at man skal deltage aktivt i skydning i foreningen.

Alderskravet for riffelskytter er 18 år for at få tilladelse til at købe en riffel.

Luftriffel kræver ikke tilladelse, hvis køber er fyldt 18 år.

Skytter mellem 16 og 18 kan søge om tilladelse.

Pistolskytter skal være 20 år for at få tilladelse til køb af en pistol og skal yderligere være aktivt skydende medlem i mindst 2 år.

Pistoler over cal. 32 kræver en forelæggelse for Justitsministeriet med en begrundelse for behovet.

Ønsker man mere end 2 stk. cal. 22 og CO2, skal dette forelægges Justitsministeriet.

Tilladelserne er gældende i fem år.

Tilladelsen giver kun tilladelse til brug af våbnet i de aktiviteter, der er i organisationen.

Opbevaring af våben

Private våben skal opbevares i godkendte våbenskabe i mindst EN 1143-1 grad eller tilsvarende.

F.eks. SKAFOR BLÅ.